The Venture Elinore

The Best Elinore A Man Can Get.

Underbara mat

Det finns så mycket god mat, och något som är extra gott enligt mig är italiensk mat. JA att äta en god italiensk mat är verkligen något som är något extra.

Kommer ihåg när jag var i Milano för ett par år sedan och hälsade på en vän som är därifrån, och så vart vi bjudna på en söndagslunch det är ju heligt i familjen. På söndagar så äter man tillsammans och det gjorde vi den dagen med min vän och hans familj. Och vilken mat dom bjöd på....och så otroligt mycket mat. Det tog flera timmar och det var så många olika rätter som kom in och det är ju inte populärt att inte äta upp eller att tacka nej så det var bara att knäppa upp en till knapp i byxan och fortsätta äta tills det var slut.
Men gott var det och jag var mätt hur länge som helst efter den lunch middagen.
Det vara otroligt gott.

Kan upplevas i Stockholm

Ja man kan faktiskt uppleva något likände om man går på en italiensk restaurang på Östermalm. Ja det finns många bra ställe som säljer otroligt god mat runt omkring i vårt avlånga land. Och italiensk mat är väl någon vi svenskar är väldigt förtjusta i och det är ju inte så konstigt alls. Det är ju otroligt gott och det är ofta något som både dom små och stora tycker om. Så det är tacksamt på d et sättet också att alla uppskattar en god pizza ellr pasta rätt och för att inte tal som den goda glassen.
Ja så det är dagen tips till er som inte vet vad ni ska äta ikväll, satsa på en god italiensk mat så kommer alla att bli nöjda och glada och ni också för den delen. Ja det är väldigt god mat och dom flesta tycker om.